FAQ | Inloggen
 
 

Nieuwsbrief 5 Kerst en zo

Ingrid Op de Laak

VanIngrid Op de Laak

AanIedereen in alle groepen

 

Dag allemaal!

Sinterklaas is nog niet vertrokken naar Spanje…. en de kerstman staat weer op de stoep!

Dit gaan we op woensdag 19 december vieren met een gezellig kerstdiner voor de leerlingen in de groep en een borrel voor de ouders in de gezellig ingerichte kleuteraula.

n

 

Lees onderstaande Kerst informatie goed:

 

Woensdag 12 december

Bij iedere klas hangt een ‘kerstboom’ met kerstballen . Op deze kerstballen zullen gerechten zijn geschreven (samen met de leerlingen bedacht). Kies samen met uw kind een leuk en lekker gerecht uit om te maken. Op de onderste bal schrijft u de naam van uw kind, de bovenste bal mag u meenemen.

 

Tevens zal er in de kleuteraula ook een ‘kerstboom’ worden opgehangen, waarop ouders zelf gerechten kunnen schrijven voor de kerstborrel.

 

Vanaf maandag 17 december

Levert u een bord, bestek en beker in bij de leerkracht van uw kind. Graag in een plastic tas voorzien van naam!

 

Woensdag 19 december is de kerstviering.

De leerlingen worden weer op school verwacht om 17.10 uur.

Vanaf dit moment kunt u ook de gerechten bij de klas van uw kind afleveren.

Om 17.20 uur zal ons eigen kerstkoor een aantal kerstliederen ten gehore brengen op het podium in de aula. Tijdens dit optreden zullen de deuren van de school even tijdelijk sluiten (van 17.20-17.30 uur) i.v.m. de geluidshinder. Maar u bent natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen luisteren en eventueel mee te zingen!

 

Vanaf 17.30 tot 17.40 uur heeft u ook nog de mogelijkheid om gerechten te brengen en de klassen even te bekijken. Daarna zullen de kinderen het feest samen voortzetten met de leerkracht en worden de ouders uitgenodigd voor een gezamenlijke kerstborrel in de aula. De uitnodiging hiervoor volgt nog.

 

Wij sluiten de kerstviering af met een klein optreden van onze leerlingen in de klas. Om 18.55 uur kunt u de klassen in om dit te beluisteren. Daarna mogen alle leerlingen, samen met hun ouder(s)/verzorger(s) naar huis.

Tijdens de optredens blijven de leerlingen allemaal in hun eigen klas en gaan NIET bij broertje(s) of zusje(s) kijken.

 

Gaarne verzoeken wij u ook om deze gehele avond GEEN foto’s, video’s of andere opnames te maken. De leerkrachten zullen hier zorg voor dragen. Zij weten precies welke leerling op de foto mag en wie niet.

 

 

Afsluiting Judoproject  op Merlijn

 

Vandaag hadden wij tijdens de gymles van groep 6 speciale gasten. Olympisch Judoka Elisabeth Willeboordse en de wethouder van sport van de gemeente Haarlemmermeer, Adam Elzakalai waren aanwezig bij de ouder-kindles.

Elisabeth gaf een speciale judo clinic aan de kinderen. De ouders mochten ook meedoen. Aan het eind kregen we ook een judo diploma en we mochten de bronzen Olypische medaille van Elisabeth vasthouden. Het was erg leuk. 

Groetjes, Iris en Julian uit groep 6.

     a     g       v

 

 

 

 

Winter sportinstuif

 

Doe mee met de gratis sport -en spelmiddagen van Team Sportservice. Hier leer je veel nieuwe sporten -en spellen kennen. Ook leer je nieuwe kinderen kennen uit de buurt. Je hoeft je niet in te schrijven voor de les. De lessen worden gegeven in de gymzaal van Basisschool Opmaat. En vinden plaats op:

  • Maandag:           15:15-16:15 uur
  • Dinsdag:              15:30-16:30 uur

(Moet je iets eerder weg of ben je een keer wat later, geen probleem.)

 

Tip: papa’s en mama’s mogen ook mee doen! 

Neem bij vragen contact op met Daan Handgraaf via: dhandgraaf@teamsportservice.nl

 

 

Er volgt nog een extra editie van de nieuwsbrief voor de kerstvakantie!

 

Met vriendelijke groet,

 

het team van Merlijn

 

 

Loading...